• restaracja, hotel Amber Suite, Międzywodzie, wino, lunch, obiad, zestaw dnia,
  • śniadanie, hotel Amber Suite, Międzywodzie, restauracja, dobre jedzenie
logo
Szef kuchni
Grzegorz Pleszkun - szef kuchni z międzynarodowym doświadczeniem, w restauracji Hotelu Amber Suite pracuje od 2013 roku. Urodził się na Dolnym Śląsku w rodzinie z kulinarnymi tradycjami. Nie boi się eksperymentów i zaskakujących połączeń. Fascynują go lokalne, produkowane tradycyjnymi metodami produkty, które chętnie promuje w swojej kuchni. Szczególną wagę przykłada do wysokiej jakości składników, które, jak mówi, decydują o sukcesie każdej kulinarnej kreacji. Jest osobą niezwykle energiczną, gotową do podejmowania nowych wyzwań. Jako szef bywa wymagający, ale najwyższe poprzeczki stawia w pierwszej kolejności sobie.
logo
Menu

Wszystkie dania z poniższego menu przygotowujemy z użyciem świeżych produktów, które zmieniamy wraz z upływem pór roku i to naturalnie wyznacza rytm pracy naszej kuchni. Filozofia naszych dań oparta jest na najlepszych standardach europejskich i doświadczeniu.

Zapraszamy na śniadania serwowane w formie bufetu od 8:30 do 10:00

oraz do restauracji a'la carte od 12:00 do 19:00.

Drink bar czynny jest od 12:00 do 22:00.


logo
kuchnia i wino

Zapisz się, a będziesz otrzymywał wszystkie najnowsze i promocyjne oferty 


Zapraszamy